12,00 am Cheese Experience Discover how cheese is born through the home production of Raviggiolo
1,00 pm Tasting experience lunch with Bruschetta and Extra Virgin Olive Oil, freshly made Raviggiolo (creamy soft cheese) and a tasting of 7 cheeses, 1 soup and a glass of wine (28 euro). Through anecdotes of their centennial history of the products of excellence the lunch becomes a discovery of tastes and knowledge regarding the Sienese countryside.
Upon request it is possible to book a tasting-dish of 8 cold cuts rather than the 8 cheeses.
Guided tours in Italian and English.
Questo sito utilizza i cookie per migliorare la tua esperienza di navigazione. Per capire quali cookie ed in che modo vengono utilizzati, consulta la nostra pagina della Privacy. Accetta i cookie cliccando sul pulsante 'Accetta'. In qualsiasi momento dalla pagina relativa potrai rivedere e cambiare il tuo consenso. MAGGIORI INFORMAZIONI
Questo sito utilizza i cookie per fornire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o cliccando su "Accetta" permetti il loro utilizzo.